JE VINDT DESIGN MEUBELS IN DEN HAAG

Ben je op zoek naar een uniek design voor het interieur van je huis dan kun je terecht bij J2Creators. Wij willen een harmonisch geheel ontwerpen naar jouw wensen. J2Creators richt zich op het vormgeven van interieur en meubels die perfect passen binnen de architectuur van jouw huis of werkplek. J2Creators streeft er immers naar om een goede balans te creëren tussen de functie van de architectuur en het zoeken naar de juiste emotie. Dit reikt verder dan enkel het bouwen van een moderne villa. Bij J2Creators kun je naast de bouw van je nieuwe vastgoed dus ook terecht voor je interieurontwerp en design meubels in Den Haag.

WAT IS DESIGN MEUBILAIR?


Design meubilair omvat meubels die verder gaan dan hun praktische nut. Ze beantwoorden aan een hedendaags en tijdloos stijl ideaal. Het voornaamste doel van design meubilair is een coherent, passend geheel te maken. Niet voor niets noemt Tomas Maldonado (International Council of Industrial Design) design een creatieve activiteit die de vormelijke kwaliteiten van industrieel geproduceerde objecten bepaalt. Maar het gaat volgens Maldonado verder dan dat. Design wil met de structurele en functionele relaties van een object een coherent geheel maken. Dat is precies wat J2Creators met haar design meubels in Den Haag doet.


WAAROM KIEZEN VOOR DESIGN MEUBELS IN DEN HAAG?Als je kiest voor design, kies je voor een tijdloos interieur. Hoewel design perfect binnen een bepaalde tijdsgeest en dus mode-ideaal kan zijn ontstaan, zal een goede vormgeving van je meubels nooit dateren. Goed design hoort exclusief te zijn en is op maat van jouw wensen en interieur gemaakt. Daardoor passen de design meubels perfect en zullen ze niet snel gaan vervelen. Door te kiezen voor design meubilair doe je niet mee aan modegrillen. Het kost misschien een tikkeltje meer, maar je hoeft niet per definitie elke vijf jaar je meubilair te veranderen, omdat het passé is.

Wil je moderne, praktische en esthetische design meubels hebben?
Trek je graag de moderne kaart, maar wil je ook dat je meubels meer zijn dan praktische objecten, dan helpt J2Creators met veel plezier jouw meubels te ontwerpen. Wil je jouw huis restylen dan kun je bij J2Creators voor een nieuw ontwerp terecht dat ontstaat na een intensieve dialoog tussen de opdrachtgever en de gebruikers van de woning. Hierdoor slagen we erin om een op maat gemaakt ontwerp voor je te leveren en creëren we de design meubels die perfect bij jouw wensen passen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met ons om te ontdekken wat J2Creators voor jouw interieur kan betekenen.