direct contact?

Gebouwen waar je energie van krijgt

WIJ ONTWERPEN GEBOUWEN WAAR JE ENERGIE VAN KRIJGT

Innovatieve gebouwen die energie en productiviteit bevorderen

Wij creëren minimalistische totaalontwerpen waarin het gebruik van natuurlijke en eerlijke materialen centraal staat. Het goed ontwerpen van dag- en kunstlicht en de naadloze integratie van interieur, constructieve en technische elementen zijn hierbij van essentieel belang. Wij noemen dit onze Nordic-chique stijl, waarmee wij keer op keer een warm en comfortabel ontwerp realiseren.

interieur rendering villa in Profondeville (België) verdiept zitgedeelte met openhaard
natuurlijk en toegangkelijk bezoekers en informatiepaviljoen in duinlandschap

In de door ons ontworpen gebouwen zorgen natuurlijk licht en comfort ervoor dat vermoeidheid wordt verminderd en de productiviteit wordt verhoogd. Ergonomische werkplekken en gemeenschappelijke ruimtes in kantoren en bedrijven bevorderen de fysieke gezondheid door mensen aan te moedigen te bewegen en actief te zijn.

Architectuur gaat verder dan alleen het ontwerpen van mooie en functionele gebouwen: gebouwen zijn instrumenten voor specifieke gebruikers. Ze hebben een bepaald doel, zoals wonen of werken, maar ze dienen ook als plekken om te ontmoeten, presteren, produceren en ontspannen.

Wij zoeken voortdurend naar innovatieve oplossingen voor de voorgelegde uitdagingen.Door de industriële toepassing van materialen, de integratie van interieur en constructieve elementen en de efficiënte plattegronden zijn onze ontwerpen ook financieel concurrerend.

De context van een gebouw, zoals zonlicht en uitzicht, zijn essentiële elementen om ontwerpen te creëren die energie geven aan de gebruiker. Inspirerende architectonische elementen, zoals een goed doordacht interieurontwerp dat rust en comfort biedt, zorgen voor een positieve beleving. Het creëren van ruimtes die sociale interactie bevorderen versterkt het functionele gebruik van een gebouw.

Onze werkwijze passen we toe in een breed scala aan gebouwtypen waar we inmiddels ervaring mee hebben. Dit resulteert in gebouwen waarin de gebruikers hun processen verbeteren en eigenaren een hoger rendement uit hun vastgoed halen. Dit alles met een consistente aanpak, maar altijd met een persoonlijke en unieke uitstraling.

In woningen heeft deze aanpak hetzelfde energie verhogende effect. In luxe villa's zorgen we voor een prettige en logische aaneenschakeling van ruimten, die op maat zijn ontworpen en perfect aansluiten bij de wensen en het gebruik van onze klant.

sfeervol interieur van souterrain met veel natuurlijk licht, mooie materialen en een licht kleuren palet
modulaire geprefabriceerde flatpack vakantiewoning a al carte samen te stellen naar wens

Ook bij generieke woongebouwen past deze visie. Gelukkig is er in de markt al steeds meer ruimte voor woningbouw met een hoge verhouding tussen kwaliteit en kosten. Onze aanpak sluit hier naadloos op aan. We zetten de middelen om het doel van onze klant te behalen selectief in en wegen deze af tegen kostenaspecten.

Aangezien de beschikbare grondstoffen op aarde beperkt zijn, is ons uiteindelijke doel om geen nieuwe materialen meer te gebruiken en de focus te leggen op maximaal hergebruik. Dit vereist slimme en innovatieve ontwerpen en efficiënter gebruik van producten. Transformaties op zichzelf zijn al een duurzame oplossing. Wij geloven dat adaptieve en demontabele concepten van groot belang zijn en de sleutel vormen tot goede investeringen. Dit heeft niet alleen een positieve impact op het mogelijke hergebruik, maar vergemakkelijkt ook toekomstige verbouwingen.

Bij bestaand vastgoed streven we naar het optimaliseren van energieverbruik op meerdere niveaus, zowel in termen van duurzame opwekking als het verminderen van verbruik. Alleen door deze twee aspecten op elkaar af te stemmen, kan de perfecte balans ontstaan.

Al deze aspecten samen transformeren een gebouw van een eenvoudige functionele structuur naar een dynamische en verkwikkende omgeving waar mensen graag zijn en waar ze energie van krijgen.