direct contact?

"Wij gaan ervoor in 2024"

Nieuwe plannen

Bij ons is architectuur meer dan een plek om te wonen of te werken! Onze gebouwen zijn zorgvuldig ontworpen gebruiksvoorwerpen waar je je niet alleen comfortabel voelt, maar die ook de perfecte mix bieden van onze verfijnde Nordic-chique stijl en industriële efficiëntie.

Met onze volle energie en overtuiging vliegen we het nieuwe jaar in. Of het nu gaat om transformaties of nieuwbouw, voor ons is niets te gek. We hechten waarde aan een grondig begrip van de wensen van onze klanten, gebruikers en belanghebbenden. Onze consistente filosofie, met vernieuwde aanpak, resulteert in ontwerpen en de realisatie van gebouwen waar je energie van krijgt!

kerstkaart 2023 | de ock in de sneeuw

nieuwe aanpak?


Wilt u weten over onze nieuwe aanpak?

naam:
*

emailadres:
*

telefoonnummer:
*

Kerstorigami

Denkend aan de overvloed aan kerstpost die we jaarlijks versturen, hebben we dit jaar een milieubewuste keuze gemaakt: geen fysieke kaarten meer. Naast de kaart is onze origamiopgave een traditie geworden die daardoor ook achterwege blijft. Klik op deze link of de afbeelding hiernaast om alsnog een aantal sjablonen voor kerstversiering te downloaden.

Laat je creativiteit de vrije loop en deel je meesterwerken met ons door ze te sturen naar kerstman@j2creators.nl. De meest indrukwekkende inzending zal opnieuw worden beloond!