zolder inrichting delft

locatie: Delft
opdrachtgever: particulier
oppervlakte: 30 m²

Met twee opgroeiende kinderen was deze traditionele jaren 30 woning aan de kleine kant. Wij kregen de vraag van de rommelzolder een master-bedroom te maken voor de ouders. In plaats van zoals gebruikelijk de zolder te verkameren in slaapkamer, bergruimte en een losse badkamer hebben we dit integraal aangepakt. Met als resultaat optimaal ruimtegebruik en een fijn harmonieus ontwerp.

De maakbaarheid stond van meet af aan hoog op het verlanglijstje met name om de kosten laag te houden. Wij zijn hierdoor bewust omgegaan met de generieke maatvoering van standaard kastrompen. Met als doel middels standaardisatie en een aantal mooie exclusieve producten toch een kwalitatief hoogwaardig plan te realiseren.

We hebben vroegtijdig de markt verkend maar ondanks het vrij eenvoudige plan kwamen hieruit zeer hoge prijsindicaties. Hierop heeft de opdrachtgever besloten het werk zelf uit te gaan voeren op basis van ons tekenwerk en alleen voor de specialistische zaken de betreffende disciplines ingeschakeld. Met goed tekenwerk is gebleken dat ondanks de zeer beperkte ervaring en bouwkundige kennis van de klant zij dit prima zelf uit konden voeren.

zolder delft01